AI hatása az ügyfélélményre

Üzleti reggeli
az Ergománia szervezésében

2024. január 25., 9:15
Ergománia Iroda, 1114 Budapest, Bartók Béla út 39.

Regisztrálok
Talks Talks
Fedezzük fel együtt az AI erejét
az ügyfélélmény formálásában!

Az üzleti reggelink fő célja, hogy a magyar banktechnológiai szektor vezető szereplőit egy asztalhoz ültessük, lehetőséget teremtve a szűkkörű párbeszédre és kapcsolatok építésére.

A panelbeszélgetések és az azt követő kötetlen szakmai beszélgetések révén elsőként hozzájuthatsz hozzá a legfrissebb digitális termékekkel kapcsolatos trendekhez. Vidd magaddal a legfrissebb piaci információkat, melyek lehetővé teszik, hogy új stratégiai megközelítéseket alkothass, amelyek erősíthetik üzleti stratégiádat, hozzájárulva az iparág folyamatos fejlődéséhez.

Program

2024. január 25., 9:15

AI hatása az ügyfélélményre

Miről lesz szó?

 

A mesterséges intelligencia forradalmasítja a vállalkozások és ügyfelek közötti kapcsolatot, alakítva a vásárlási döntéseket és formálva a vásárlói viselkedést. 

 

Makrogazdasági nézőpont irányából indítjuk beszélgetésünket, vizsgáljuk az AI hogyan változtatja meg a fogyasztók döntéseit és elvárásait. Majd megvitatjuk hol állunk most, kézzelfogható példákat mutatunk, hogy jelenleg milyen szinten áll a technológia a rendelkezésünkre. A beszélgetés végére szeretnénk eljutni oda, hogy mely kiaknázatlan technológiai lehetőségek állnak rendelkezésünkre, melyeket ma már elvárnak az ügyfelek.

9:15
Érkezés

Érkezés

Érkezz meg! - Baráti atmoszférával várunk a panelbeszélgetés előtt.

Készítünk neked egy csésze kávét és dőlj hátra kényelmesen az egyik fotelünkben.

9:30
Köszöntő

Köszöntő

Scherer Zsanett - Marketing Manager - Ergománia

9:35
 

Panelbeszélgetés

Panelbeszélgetés
Ergo logo

Ács Zoltán - Elnök - Magyar Fintech Szövetség
Tárkány-Kovács Balázs - Head of Design - Ergománia
Dragus Ádám - Senior UX Designer, Team Lead - Ergomania

A panelbeszélgetés során, innovációban és digitális termékek tervezésben jártas szakértőink beszélgetnek arról, hogyan formálja az AI a felhasználói elvárásokat és milyen konkrét hatással van a digitális csatornák megtervezésére, hogyan érinti ez a nagyvállalati márkaépítést a gyakorlatban.

10:15
Networking, kötetlen beszélgetés

Networking, kötetlen beszélgetés

Kapcsolódj! - Inspirálódj a banktechnológiai szektor vezető szereplőitől!

Egy ital vagy egy szendvics mellett köszöntsd rég nem látott ismerőseid, esetleg bővítsd szakmai kapcsolataidat! Az Ergománia egy kis vendéglátással biztosít hátteret egy kötetlen szakmai beszélgetéshez, amit a többi résztvevővel folytathatsz a kerekasztal beszélgetés után.

2024. január 25., 9:15
Ergománia Iroda

Találkozzunk az eseményen!
Regisztrálok

Kérdés esetén írj a hello@ergomania.eu címre és segítünk neked.