A pénzügyi szektor átalakítása
az AI segítségével

Használható, inspiratív tudás 2 órában

2024. február 29., 17:00
Rudas Bistro, 1013 Budapest, Döbrentei tér 9.

Regisztrálok
Talks Talks
Miért érdemes
eljönnöm?

A budapesti startup scéna számos eseményt kínál a product designban járatosaknak és kezdőknek egyaránt. Ugyanakkor viszonylag keveset hallani arról, hogy a hazai product design műhelyek hogyan dolgoznak, milyen módszertanok mentén alkotnak maradandó munkákat. Az Ergománia ezen kíván változtatni azzal, hogy a szélesebb közönséggel is megosztja tudását, módszertanait a Product Design Talks keretében. Időről időre külsős és külföldi előadók tudásának megosztásával is színesítjük programunk.

Program

2024. február 29., 17:00

A pénzügyi szektor átalakítása
az AI segítségével

A hangalapú mesterséges intelligencia (Voice-based AI) néhány éven belül át fogja alakítani az ügyfelek banki szokásait. Sokszor még mindig furcsa, ahogy grafikus kezelőfelületeken (GUI) keresztül gépekkel kommunikálunk, ami ráadásul számos helyzetben nem a legcélravezetőbb.

17:15
Előadás

Előadás

Dr. Rung András - Alapító, ügyvezető @Ergomania

A hangalapú interfészek hatékonyságot, jobb értékesítési számokat és az emberi kapcsolat érzetét hozzák be az online banki ügyintézésbe. Előadásunk útmutatást ad a saját Voice banking és Fintech megoldások kialakításához. Emellett bemutatjuk a jelenlegi banki megoldásokat, különös tekintettel arra, hogy mivel találkozhatunk Európában.

17:45
 

Panelbeszélgetés

Panelbeszélgetés
Ergo logo

Deliága Ákos - CEO @ Talk-A-Bot
Dr. Simon Eszter - NLU Expert
Ács Attila - Senior Digital Sales Expert @ Erste Bank
Borbás Zsófia - Product owner @K&H Csoport
Zsombó Dániel - Chat és tudásbázis domain lead @OTP
Dr. Rung András - Alapító, ügyvezető @Ergomania

Az előadás után egy panelbeszélgetést tartunk Fintech és Banki vezetőkkel, Deliága Ákossal a Talk-A-Bot-tól, Ács Attilával az Erste Banktól, Borbás Zsófiával a K&H Banktól, Zsombó Dánielel az OTP Banktól és Simon Eszterrel, hogy részletesen megvitassuk a jobb hang és chat alapú termékek létrehozásának lehetőségeit és jövőjét az AI segítségével. A beszélgetésre meghívjuk a Chat-GPT 4-et, hogy megtudjuk, mit „gondol” ez a forradalmi technológia a témáinkról.

2024. február 29., 17:00
Rudas Bistro

Találkozzunk az eseményen!
Regisztrálok

Kérdés esetén írj a hello@ergomania.eu címre és segítünk neked.